Átutazók.

Hová lett a Monstera levele?

A ház alatti, jól használható nagy szobák egyike megint nyuszinak adtak otthont az elmúlt héten. Kettőnek. Ami korábbi nyúlkalandunk során bebizonyosodott, hogy a bundások nagy szabadulóművészek, az megerősítést nyert. Továbbá az is, hogy a nyúl mindenevő, műanyag margarinos dobozka csont nélkül, a szekrényke, amiben laktak már nehezebben, de elfogyasztásra és lebontásra került. Mivel fiú-lány páros volt, arról is meggyőződhettünk, hogy a baknyuszik igencsak nehezen bírnak a vérükkel, szexéhes népség. De persze nem csak arra éhesek, becsúszott még egy kevésbé szúrós kaktuszka, valamint a Monsterám hatalmas levelei is  szőrén szálán eltűntek. Ha ebbe a kalandba nem döglenek bele, akkor semmibe, de jelenleg élnek és virulnak, akárcsak a korábbi történetben főszereplő jószág. Egy biztos, bármilyen gyönyörűek, atombiztos ketrec kell a tartásukhoz.
Szerencsére nem került a metszőfoguk alá, bár lehet nem is ízlett volna nekik a szuterén ablakában felejtett kis kaktuszcserép, amiben szép meglepetés várta a gondatlan tulajdonost.


Megjegyzések

BAnya üzenete…
:D Ezek vmi atomnyulak! Úgy gondolnám, hogy az elfogyasztott dolgok egyenként is halálosak egy nyúlnak, hát még együtt...
A Monsterának csak a levelét ették meg? Mert a léggyökeréből régen halálos nyílmérget csináltak az indiánok. Ha azt túlélik, akkor szerintem már jobb, ha ti is féltitek az életeteket tőlük. :D
BAnya üzenete…
Ja, és a kaktuszkák szépségesek! :)
csakBea üzenete…
Akkor nem hiába mondják, hogy ...sznak mint a nyulak :)
Juhmeli üzenete…
@BAnya: Monsterának csak a levele csúszott be, még nem hívott öcsém, hogy beadták volna a kulcsot.:)

@Bea: Khmmmm. Igen jellegzetesek a nyuszik kekszuális szokásai, nem véletlen emlegetik őket (igazi sex-machine a baksi), bár lehet hogy más állat is hasonlóan működik ezen a területen.