Ennivalók képekben

A gyümölcsfasövény első tagja Idared. Harmadik éves nálunk, három szép emelettel. Az almák az alsó ágpáron nőttek, de jövőre már a másodikon is lesznek, ahogy a bimbókat elnézem. Eddig ez nőtt a legszebben, mintha velem együtt olvasta volna a metszési útmutatót. Kíváncsi vagyok meddig lesz ilyen kezes bárányka, tekintve azt az el nem hanyagolható tényt, hogy nem törpealanyra oltott fákat vettünk a sövénybe. És  kíváncsi vagyok az ízére is.
Képjo 103 Képjo 034

A többiek csak felsorolás szintjén:

Képjo 001 
A színe miatt: mángold.
Képjo 038 
Most nem csak feles jutott a fügéből.
Képjo 014 
Számolási gyakorlatnak igazi kihívás a meztelencsiga.
Képjo 030
Bálint szerel.

Megjegyzések

Zzev üzenete…
Nagyon szépek a képek. Én is tervezem a fügét s az almát jövőre. Persze, hogy azok mikor fognak gyümölcsöt hozni az rejtély.
SzilviaA üzenete…
Imádom a mángoldot :) Szépek a gyerekek!
Petra üzenete…
Az eső előcsalogatta a csigukat, tegnap, ahogy befelé tartottam a hátsó kertrészből, a kerítésre volt egy tapadva. Elég randa látvány volt.

Nagyon hangulatosak a képek, főleg ahogy a rönkön ülnek a gyerkőcök, nagyon jól elkaptad.:)
Juhmeli üzenete…
Mr. Pickles: A füge tavalyi szerzemény. A szomszédból kaptuk, éppen egy arasznyi volt. Szóval az hamar, ha az időjárás is megengedi. Az alma az már nevelés kérdése is.:)

Szil: Mi még csak barátkozunk vele. Gyönyörű, szapora is, magát vetette el a kertben, de az ízét szokni, a felhasználását tanulni kell még.

Petra: A fényképezőgép a zsebkendővel és babakocsival együtt kinti alapfelszereltség, bár tény, hogy mákom volt. Ez most az egyik kedvenc helyük. Itt képesek tíz másodpercnél többet is időzni.:)

Nálunk egész évben rengeteg a csiga. Nem tudom, mi lesz jövőre.