Mai fazék

Reggel tavasz illatot hozott be a szél, mikor útjára bocsájtottam az aprónépet és Ferit. Azóta már sütött a nap, esett az eső, aztán sütött a nap, mi pedig kimentünk az udvarra legkisebb kertésszel. Én játszani, ő délutáni sziesztára. A szieszta még mindig tart, igaz most éppen a garázsban folyik, de egy kis zápor miatt nem akartam felébreszteni a kis mókit, így gyors és száraz megoldásnak a garázst választottam. Mostanra már megint elállt, de a mai melót szokás szerint már nem fejezem be.  A ládák az almafa alatt alszanak, az almák pedig a fákon. De a szuterénban telelő növényeket és a dugványokat meglocsoltam, raktam tüzet (háromszor, mert vannak napok, mikor még a papír sem akar meggyulladni ) és szedtem ebédrevalót is. 
Képjo 020
Brokkoli Bálintnak, kelkáposzta rakott kelnek és retek a kenyér mellé.

Megjegyzések

Mági üzenete…
Nagyon gyönyörű a ládád, az én szívemnek is kedves :) meg a gyönyörű körömvirágok.
Komolyan többet gyűjtöttem az elmúlt hetekben és szárítottam, mint a nyáron.
További szép napot, inkább még Napsütésest <3
Holdgyöngy üzenete…
Ez igen, nagyon gusztusos!
Juhmeli üzenete…
Mági, neked is jó időt és finomságokat! Hagytam még kelkáposztát, vágyom a zsemlegombócos levesedre, de még nyújtom a percet.:)

Holgyöngy, finom volt.
Mági üzenete…
Gyönyörű a kelkáposztád :) Köszönöm <3
BoGyo üzenete…
Nyamm-nyamm:)
Juhmeli üzenete…
Mági, zabos egyéniségeket viszont hetente sütök.:)

BoGyo, édesek voltak. Még jó, hogy nyáron nem likvidáltam a kis nyamvadtakat. Mostanra csak lett belőlük kincs, mert fejnek nem lehet nevezni.:)