Esti rutin

1. Móki etetés.

2. Kacsa etetés.

3. Szúnyog etetés.


Utóbbi eper és/vagy borsószedéssel kombinálva, szürkületben történik, mikor a csiga had elindul vacsorázni az eperágyásba. Fejünk felett baglyok hangja száll. Meg tudnám szokni. 


Nem a baglyok hangját.

Egyébként pedig barkácsüzemmódban pörgünk a megszokott bénázásokkal. Matekkal, ami nem működik, a görbe anyagfelhozatal miatt. Kissé hiányos szerszám arzenál miatt. Három mókus miatt. De apa megint erős, mint egy elefánt és belevetette magát a munkába. Azt még nem tudom, hogy hogy fogom beadni neki, hogy nekem feltétlen szükségem van egy táblára, amin az áll: Elmentem ribizlit szedni, két hét múlva jövök.
 Betonozók.
 Fűrészbakok.
Folyt. köv.



Megjegyzések

Anikó üzenete…
Várom...:-))))
Holdgyöngy üzenete…
Akinek ilyen betonozói vannak szava ne legyen!
BoGyo üzenete…
Hű, mi készül nálatok? :)
Juhmeli üzenete…
Anikó, hát még a kacsák. Nem is. Inkább Feri.:)
Juhmeli üzenete…
Holdgyöngy, én nagyon élvezem, csak a kertbe nem nagyon jutok.:)
Juhmeli üzenete…
BoGyo, lesz kacsapalota, lábak nélkül.
Fernel üzenete…
Reggel elolvastam, nem értettem. Most megint elolvastam, épp be akartam kommentelni, hogy ez nagyon sejtelmesre, rejtelmesre sikerült, most félig-meddig megválaszoltad kommentben. Vagyis, hogy vannak kacsáid. Vagy lesznek.Vagy lemaradtam valamiről.Vagy nemtom... :D Azért ne hagyj sokáig minket kétségek között :D
Juhmeli üzenete…
Fernel, kétségek még itt is akadnak, hogy végül, hova lyukadunk ki. Kacsák vannak, csak még nem debütáltak a blogon. Coming soon.

Ja, és nyúlketrec ügyben is érdeklődtem párat, de lehet, az is saját alkotás lesz, Feri naaaaagy örömére.
Fernel üzenete…
Ó, úgy látom, mást is elkapott a gépszíj :D Nálam most 7 fehér csirke szorong az egyik nagyobb nyúlketrecben, múlt szombaton vettem 15 darab kb háromhetes csirkét, a 8 darab piros ment a barátnőmhöz,sajnos nem kompatibilisek a kutyával. Ezek a szerencsétlenek úgyis az etetőben ülve esznek, ameddig rövid életük tart, úgyhogy prímán megfelel nekik a nyúllak. Igaz, kicsit szokatlan, hogy csipognak. Bezzeg a nyuffok azok kussban ülnek, csak időnként kapnak pánikrohamot, és az hullámokban terjed ketrecszerte.
Szerintem a legegyszerűbb, ha Feri csinál ketrecet, némi hulladék fából, deszkából, osb-ből, ebből-abból, ami akad a ház körül, plusz mezőgazdasági boltban lehet venni ponthegesztett rácsot az ajtóra, ha épületben lesz, akkor nem kell túl zárt, lehet több oldala ponthegesztett rácsból, akár. Itt is a Feri csinálja :D :D én csak tervezem :D
Ajánlatom még mindig áll :D, csak szólj időbe, nehogy levetkőztessem az összeset :D