Gyors képriport

Reggeli kacsás. 
Sajnos porhó, nem építkeztünk. 
Télies füge, télies kacsa. 
Betemetett hangulat. 
Nemcsak a szél süvít dudorász.
Pihenő.

Megjegyzések

Mesi üzenete…
Óhhh, nálatok ekkora hó van??! Ez nem ér, már úgy vártam, remélem hamarosan hozzánk is megérkezik (egyenlőre még csak a mínuszok érte ide).
Jó szánkózást és hóemberépítést nektek! :)
Holdgyöngy üzenete…
A macskáim a macskaajtó üvegén keresztül kukucskálnak ki, s nem értik mi van odakint? Nálunk estefelére lett hó! értsd összefüggő, az ajtó előtt is megáll. Addig csak mutogatta magát. S dudorász a szél, hangosan.
BoGyo üzenete…
Ó, de szép. Mi csak fázunk és a szelet hallgatjuk, de hó nincs egy szem sem:(
Fernel üzenete…
Ó, de szép! Nálunk nincs hó, csak iszonyú szél, de nem is baj. Kibírnám, ha idén nem lenne hó, vagy max. csak Mátraházán, ott pont jó lenne január 7-től 22-ig :D Majd ott jól elnézegetem az üvegen keresztül. Pusz a kismókusoknak, és Boldog új évet nektek!
Juhmeli üzenete…
Mesi, remélem hamarosan nektek is jut belőle, mi már olvadunk, nagyon süt a nap, és enyhe az idő, a fiúk még most is kint fociznak.
Juhmeli üzenete…
Holdgyöngy, nálunk csak enni jönnek be a cicák, aztán már mennek is ki hóalaattjárózni.:) Nem is értem őket. Ejtőzhetnének bent a melegben...
Juhmeli üzenete…
BoGyo, pedig drukkoltam nektek, hogy örülhess neki. Még bőven megkaphatjátok, most kezdődik a tél.:)
Juhmeli üzenete…
Fernel, nagyon kíváncsi lettem, mi lesz Mátraházán olyan sokáig.:) Nektek is minden jót, egészséget, jó szezont jövőre!
Andrea üzenete…
Melinda de jó fotókat hoztál! Itt is nagy a hó, igaz ma visszarokkant, és most inkább jeges.
csipicsi üzenete…
Nem győzök visszajönni kacsalesre. Létezik vizslakompatibilis kacsa? Vagy inkább kacsakompatibilis vizslát kellene nevelnem? Hmmmm... :D
Juhmeli üzenete…
Csipicsi, nem tudom a kutyák hogy bírják a kacsát, vöröskáposztával-e vagy csak úgy natúr, de a kacsák jól bírják a többi állatot meghajkurászni és fenékbe harapni. Nálunk meg szokták kergetni a macskákat, ha módjuk van rá, mert az közel merészkedik és nekik éppen kocsmai bunyóhoz van kedvük.:)