Mint mondtam, fürtökben











Megjegyzések

BoGyo üzenete…
Mennyi őszapón jár hozzátok! Tündériek!!! Nálunk még csak verebek és cinkék keresgélnek, bár nekik is örülök. A szomszéd nénink hessegeti a tyúkudvarból őket, én meg csalogatom:)
Oliv Flower üzenete…
Tavasszal, illetve ha kezd jó idő lenni csodaszép ahogy "beszélgetnek"! Nálunk, a teraszra felfuttatott vadszőlő bogyóit lakmározzák. Sajnos csak pár hétig, utána eltűnnek.
Juhmeli üzenete…
BoGyo, nálunk veréb nem jön enni, nem tudom miért, pedig szeretjük őket, de cinkék szerencsére nálunk is vannak. A szomszédban sokkal többen vannak, mert teremnek a fenyők, a hamisciprusok és az életfák és szeretik a magokat csipegetni. De örülök, hogy útban oda, most már nálunk is megállnak.
Juhmeli üzenete…
KM, nálunk még nem találnak "vad" élelmet, csak boltit. Remélem egyszer lesz a kertben más finomság is nekik. Egész télen jönnek, mindig ugyanakkor, szinte percre pontosan, háromszor egy nap. Csak ki kell állnom a fa alá a megfelelő időpontban és gyönyörködhetek.:)
Petra üzenete…
Én is bőszen etetek, bár őszapó sajna még nálunk sincsen, mindegy, mindenkinek örülünk.

Ilyen régen voltam fent, hogy nem is vettem észre a bejegyzésedet.

Azért utólag is nagyon boldogot, és ha elfelejtenék felnézni, akkor rózsás-örökké zöldes-szépséges-dolgos-mókis új évet kívánok Nektek.

Petra
Juhmeli üzenete…
Petra, köszönjük a jókívánságokat és jobbat nem tehetek, mint viszont kívánom neked. Én jártam nálad, de még írni nem jutottam, pedig már háromszor is végigtekertem a képeket, hogy jól kinézelődjem magam. De valahányszor nekikezdek, a mókik beleköpnek a levesembe....;)