Nyaraltunk is

Idén hamar sort kerítettünk a várva várt nyaralásra. A gyerekek szótárában a nyaralás=Balaton egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen összefüggés áll, így a cél sem volt kérdéses. A minden évre tervezett Csücsökre Állási Expedíció elmaradt, a soros kertészet látogatás szintén, de volt helyette  sok-sok fürdés és egy kis kirándulás.




Az indulás előtti napon pedig készültünk egy laza előtanulmánnyal. Így:




Rengeteg verejték, csavar, néhány baki van benne, természetesen félkész, de már használható és beköltözött állapotban a Kacsa Panzió.





Megjegyzések

Beszter üzenete…
Befejezetlenül is takaros :)
Orsi üzenete…
Ez már nem is kacsaólnak, palotának számít :)
csakBea üzenete…
Nagyon profi! Az ól is, a videó is!
Juhmeli üzenete…
Beszter, elfogyott az ilyen-olyan faanyagunk, most az új alapanyagokból már normálissal próbálkozunk, a kacsák rögtön megszerették.
Juhmeli üzenete…
KyOrsi, igen jól elférnek most, de ez is volt a cél. Ők szeretik a teret, a csillagos eget, és sok párát bocsájtanak ki. Ha megnő a három kicsi, csatlakoznak hozzájuk, úgy 12-en fognak lakni benne.
Juhmeli üzenete…
Bea, köszi a dícséretet. Itt-ott még be kell tömni a lyukakat, és burkoljuk majd a tetőt, meg a falakat is, de tényleg jól néz ki a babaház. Tegnap reggel csak azt láttam, hogy a fiúk fenéken szánkáznak ki a kacsaajtón. :)
Imádják a tojásvadászatot.