Esőszünetben

..., alvásidőben megajándékoztam magam 2 szem fügével, három kis fürt szőlővel. Begyűjtöttem a tyúkok kincsesládájából 3 tojást, már közelítenek az M-es mérethez. Aztán testmozgás is volt, a sok finomság után kitakarítottam a két tyúkházat, az almot letalicskáztam a veteményesbe, az állatok végezték a szétterítését. Ezután pedig turistáskodtam egy kicsit, szóval unalomig ismert képek következnek.

Mi van a kapun túl?

Gyümölcsfa sövény.

És Tyúkország dolgos népe.

Színesedik a kiserdő.
Közben Bálint felébredt.

Mások is belógnak a képbe.


Nem maradunk rózsa nélkül.
Mára a 'Les Quatre Saisons' nyílt ki.

És persze nincsen rózsa kakas nélkül.
Háttérben Sellő simul Piroskához.



Megjegyzések

Andrea üzenete…
Meli olyan szép színek vannak a kertetekben! Jól mutatnak a tyúkocskák is a rózsák mellett.)) Már én is kiváncsi vagyok - személyesen is - a nálatok kialakult szépségekre!))
Rózsa ügyben továbbképzést majd feltétlenül kérni fogok.
Esik-esik egyfolytában néha-néha van ugyan egy kis szünet, mely sajnos arra nem elég, hogy még kimenjek és tevékenykedjed egy kicsit.
Na de végül is ez az ősz, mely lassan kezd a télbe vándorolni.))
Petra üzenete…
Nálunk egyfolytában esik az eső, úgyhogy kertileg teljesen dologtalan lettem, semmit nem lehet csinálni. Annyira jópofák a tyúkok, komolyan, teljesen beleillenek a látképbe.

Sok puszi


Petra
Orsi üzenete…
Unalomig ismert képek? ki unja? mert én nem :) örömmel nézegetem mindig a kis Mókikat, a kerted, az aprójószágot.
Oliv Flower üzenete…
Csatlakozon kyOrsi-hoz!!!
Csak egyet nem értek!!! - Miszerint ennyi tyúk mellett hogyan lehetnek ilyen szépek a növények!?!?!? Ugyanis nálunk már jóformán fű sincs, nemhogy más, leveles növény. Eddig csak az árnyékliliom levelét nem ették meg. Már az eperlevélből is alig van.
Juhmeli üzenete…
Andrea, ha szárad kicsit, szívesen látunk. Az ősznek meg még van bőven tartaléka, sőt, sokszor a december is inkább enyhébb, mint harapós.:)
Juhmeli üzenete…
Petra, a kert nálunk sem dübörög, legalábbis munka terén, a növények teszik a dolgukat, aztán annyi, mi csak bámészkodunk. Egy kis barkács, egy kis rendezkedés becsúszik az esőszünetekbe, de ha nincs szünet, akkor is megyünk, ha máshova nem is, de az állatokhoz.
Juhmeli üzenete…
kyOrsi, az aprónép hálás téma és mindig az orrom előtt van.:) Jól esik, hogy örömmel nézegetsz nálunk.
Juhmeli üzenete…
KM, ;)
Nálunk az árnyliliomokat a csigák tolták be. A tyúkok meg a fűszerkertet, de ők inkább kaparnak, a némakacsák szoktak legelészni füveket, de azok is inkább ragadoznak. Nem tudom, nálatok mekkora helyen garázdálkodnak, nálunk 1000 nm-en vannak, ebből nagyon kicsi a vetemény, a többi az gaz, meg "kaszáló".
BoGyo üzenete…
Dehogy unalmas képek! Mindig jó nálatok "sétálni". Úgy irigykedem a füge evés miatt. Annyira szeretem, de sajnos a gyomrom nem:( 1 napos gyomorgörcs, ha csak egy kicsit is eszek belőle:((((
Aranyalma üzenete…
Jajj azok a rózsák... meg az előző bejegyzésben is.
Annyira olcsón adják nálunk a rózsákat (800Ft/db) és annyira gyönyörűek vannak a PharmaRose-tól.. persze nem mind ami a honlapukon van, de tudnék válogati, csak megfelelő helyem nincs:(((( Ideje kikapni a vén és csúnya orgonákat, hogy jövőre tudjak valami rózsásat alkotni.

Az öltözködés nálunk is tragédiaként van megélve...nem is értem, mit nem lehet ezen érteni.
Aranyalma üzenete…
még annyi, hogy a photoshopod online? nekem volt egy kedvenc onlineom, de az istennek nem találom:( és a google asszisztens egy-egy képemből olyan jókat csinál, jó lenne belőle több.
Juhmeli üzenete…
BoGyo, örülök, ha szeretsz erre kószálni, még jó, hogy a virtuális gazban és vakondtúrásban nem lehet megsérülni.;)

Hátkinek a füge, kinek a paradicsom, nekem az alma. Bár kivételes alkalmakkor azért tudom fogyasztani.
Juhmeli üzenete…
Aranyalma, az idei rózsaifjoncok nekem a Pharmarosa-tól jöttek.:) Tavaly Szőregről. Látom, már nálad is megvan egy újabb terv a jövő szezonra.:)

A képszerkesztő online és nagyon szeretem, könnyű bánni vele. Itt találod:

http://www.befunky.com/

Nemcsak képeket tudsz szerkeszteni, de kollázsokat is készíthetsz és én nagyon szívesen használom a Designer lehetőséget is. Jó mulatást hozzá!