Amíg a saját házat nem bővítjük, addig a bárkához építünk

A héten folytatódott a hajókunyhó építése, a tető és a nyílászárók vannak még vissza, de a mókik már így is szívesen használják. A hajóorr viszont elkészült, és nagy sikere lett a létrával kiegészítve.
Feri a tyúkországi előtanulmányok után már simán összekalapálta a kisházat.

Állandó bárkalakó.

Nemcsak a burkolás, a festés is kész két rétegben.

A kocsiponyva jó esővédő a házikónak és kuckózásra is alkalmas.

Lányos játékok.

Hárman is elférnek.

Fiús játékok.






Megjegyzések

mancoka kertje üzenete…
SZUPER!!! Micsoda mese-gyermekbirodalom! Csak gratulálni tudok ehhez a nagyon ötletes játszótérhez! Itt öröm gyereknek lenni! Egészséggel, örömmel használjátok!
Dominika üzenete…
Kérlek, kérlek, egy hétre hadd költözzek hozzátok!!!
Nyözö üzenete…
Hát ez zseniálisan jó! Szenzációs ahogy alakul ez a gyerekbirodalom.
Nagyon jók ezek a színek, és gondolom ki sem lehet őket onnan robbantani ha jó idő van. (mondjuk ma éppen nem az van errefelé)
Tervek azok nálam is vannak, remélem el is készül belőlük valami mielőtt Emma felnőne! :)
Orsi üzenete…
Mindig emelgetem a kalapom előttetek, most is. Mesebirodalom a mókiknak. Boldog gyerekek, mindig öröm látni Őket. ❤️ 😍
Juhmeli üzenete…
Mancoka, köszönjük a dicséretet, a mókik tényleg szeretik használni, és amíg ők használják, addig mi is tudunk ezt-azt csinálni.;) Szóval itt önző érdekek bújnak...:D
Juhmeli üzenete…
Dominika, tényleg várunk szeretettel, az uborkamérgezésen túl számíts arra is, hogy itt pihenés nem lesz, sem kec-mec, mert a mókik a felnőtt-foglalkoztatásban olimpiai bajnokok.
Juhmeli üzenete…
Nyözö, tényleg alakulgat, igaz lassan két éve, hogy elkezdődött, és látod mégis ez került a legkésőbb befejezésre. Szerencsére még Emma sem nőtt olyan nagyra még, hogy ne örülne, de a terveket igazítani kell a korcsoportjához.
Juhmeli üzenete…
KyOrsi, köszi, Feri mindig örül, mikor elolvassa a sok dicséretet tőletek. Úgy tűnik a blog most mókiközpontú lett, de hát ez van. ez tölti ki minden időnket, így őket mutogatom, inkább, mint a kétméteres libatopokat a veteményesben.;)