6. évad (kattints, hogy nagyíts)

Melinda Juhász's Slidely Gallery by Slidely Photo Gallery

Megjegyzések

Holdgyöngy üzenete…
Szép összeállítás!
Névtelen üzenete…
Tartalmas, szép év. Gyönyörködtem. Nagyon hiányoltalak már, mindennap benéztem, s alig vártam, hogy jelentkezz. Aggódtam, talán betegek vagytok. Most nagyon jó volt látni Titeket! Gyönyörű a családod!!!
Marika
Beszter üzenete…
De jó lett! Nagyon szép a mókuscsapat! A napokban (héten, hetekben...) én is nosztalgiáztam, érdekes újra élni a pillanatokat :)
BoGyo üzenete…
Szívet melengető volt!!!!
Juhmeli üzenete…
Holdgyöngy, köszönöm, azt hiszem hagyomány lesz belőle.
Juhmeli üzenete…
Marika, köszönjük a ránkgondolást, betegség volt, de szerencsére semmi komoly, csak már annyira belejöttünk, hogy azt se tudtuk, hogy hagyjuk abba.;)
Leginkább azért nem írtam, mert ez a tél nem adott egy csepp kertésznek való időt sem, de hamarosan indul a szezon, belököm a kertészmotorom.
Juhmeli üzenete…
Beszter, köszi. Olyan gyorsan kikopnak a fejemből a dolgok, olyan gyorsan nőnek a mókusok, lassan már nem is lehet lemókuskázni őket. Jó dolog ilyenkor, mikor a blog, a kert és én is szülinapot ünnepelünk, visszatekinteni, mennyi minden fért bele az évbe.
Juhmeli üzenete…
BoGyo, örülök, hogy jól esett.
csakBea üzenete…
A paradicsomban éltek!<3
Juhmeli üzenete…
Bea, nagyon úgy néz ki. Ilyenkor én is látom, mennyire megéri csinálni, sárban csúszni, szúnyogot etetni, napszúrást kapni.;)