Délután a kiserdőben

















Megjegyzések

BoGyo üzenete…
Milyen aranyos kis cimborák! Gyönyörűek a virágzó növényeitek! De mennék én is kifelé!!!
Unknown üzenete…
Annyira más és más képet mutat a kertetek innét-onnét fényképezve. Mekkora területet használtok, milyen széles ill. hosszú? A kert végében van egy erdő (ahol a róka lakik)? A tyúkudvar közepén van? Próbálom a sok mozaikból összerakni :-). Rengeteg munka van benne. És én közben látom az érintetlen természetességet, ami lehet tudatos vagy még nem került rá sor. De nekem így gyönyörű! A legcsodálatosabb, hogy örömöd ad a család minden tagjának! Látok fenyőágat az egyik növény alatt. Mi célból van ott? Mulcs?
Juhmeli üzenete…
BoGyo, nagyon szerencsés vagyok, hogy én bármikor kiléphetek, hétvégén remélem jut időd erre is.
Juhmeli üzenete…
Azt hiszem használjuk mind az 1899 négyzetmétert.:) Hátul a kerítésen túl, ami már nem a miénk, füzes-sásos társulás terül el, a mi oldalunkon gyümölcsös van kaszálóval, előtte a veteményes és a gyümölcsfasövény, azok előtt Tyúkoszág a rózsakerttel, aztán a góré, bárka, kiserdő hármas, végül a házhoz legközelebb az udvar a garázzsal, évelőággyal. Ház előtt a nagy hortenziák az előkertben. Örülök, hogy tetszik a dzsindzsánk, mi is szeretjük, bár igyekeznénk rendet tartani, de egyelőre nem sikerül. A kertről találsz rajzot a Tervek, rajzok menüpont alatt.
Fenyőágak a néhai karácsonyfa maradékai, a kiserdő juharfái és magnóliái alá szoktam rakni, hogy ott komposztálódjon a levele, egy kicsit talán savanyít és mulcsol is, mert ezek a növények nem lógatják mélyre a gyökereiket.