Kerti képes

Szép és dolgos hetek vannak mögöttünk. Már át is álltunk nyári életrendre, minek következtében a ház minden zuga megtelt homokkal, kutyaszőrrel, az udvar pedig lármával és virágokkal. A mindenféle nárciszok után már a korai tulipánok nyílnak, sőt ma vettem észre, hogy a hátsó gyümölcsös -újabban Goldibirodalom-, is sárgában pompázik a pitypangtengertől. 
Veteményeztünk, és még fogunk, permeteztünk, és még fogunk, metszettünk, és még fogunk, megcsináltuk újra a gyümölcsfaalagút támaszát, rendbetettük az évelőágyat, költöztetjük ki belőle a növényeket, mert legkésőbb ősszel parkoló lesz belőle. Annyi mindent kell csinálni, nézni, szimatolni! Alig győzöm. Úgy vártam már ezt!



















Hurrá!

Tavasz van!









Megjegyzések

mancoka kertje üzenete…
Nagyon szeretek bekukucskálni hozzátok, mindig jó érzés fog el.
Csodás, élettel teli a kertetek! Nincs is ennél igazibb, amikor ilyen lármás, vidám körülötted minden!
Olyan jó látni, hogy nem csak a növényid fejlődnek, hanem a mókik is! Hihetetlen, hogy mennyire szalad az idő!
Mindig csodáltalak ezért a rengeteg energiáért, szuper szervezésért minden téren! Sok-sok erőt, sikert, boldogságot nektek a továbbiakhoz!
kovtama üzenete…
Látszik az élet nálatok. Az az utolsó kép most mindent visz nálam, annyira jó :)
BoGyo üzenete…
Virul nálatok minden és mindenki:)
Hedvig üzenete…
Kis csodavilág!
Juhmeli üzenete…
Mancoka, köszönjük a sok szép szót, örülünk, hogy jársz hozzánk kukucskálni. A mókik pedig a leggyorsabban növő palánták, amikkel eddig találkoztam. Én is csodálkozom rajtuk minden áldott nap, hogy mikor is nőttek meg ennyire, sőt mikor lettek is ilyen sokan...:)
Juhmeli üzenete…
Tamara, jó hallani téged, nekem is az a kép tetszik a legjobban. Az a gyanúm kerekedett, hogy a kedvenc virágom mégiscsak a pitypang.;)
Juhmeli üzenete…
BoGyo, és még a bárányhimlő is. Háromból háromnak sikerült benyalnia.:)
Juhmeli üzenete…
Hédi, igen, minden kert az. Rég láttam a tiédet.;)