Telik a nyár



Biciklizéssel.

Játszóterezéssel.

Úszással.

Mozidélutánnal.

Pancsolással.

Főzéssel.

A biciklizést mondtam már?

Elfáradással.

Nézelődéssel.

Növekedéssel.


És persze kertészkedéssel, de arról majd máskor.


Idén nem indulunk útnak. Nem foglaltunk szállást Balatonon és nem utazunk Drezdába anyuékhoz. Pedig nagyon vártuk, de biztos, ami biztos, itthon maradunk és helyben hozzuk ki a nyárból a legtöbbet. Kaci megkapta a nagybiciklijét, Feri felújíttatta a versenybiciklijét, így a mókik különböző összetételben és koncentrációban tekernek a környéken és fedezik fel az itteni táj szépségeit. Mert igazán szép helyen lakunk.  A biciklizés nagy kedvence mindenkinek, de még annál is jobban szeretnek vizesek lenni, így az úszóedzések mellett rengeteget pancsolnak a medencében, vagy a medence körül,  vagy a homokozóban, de egy-egy napokra meglátogatjuk a Balatont is. Aztán előfordul olyan is, hogy az egész vándorcirkusz bepattan a kocsiba és együtt megyünk el sétálni, játszani, felfedezni, de leginkább itthon vagyunk. És én ezt nagyon szeretem. Itthon lenni. Csak főzni ne kéne annyiszor. Meg jól jönne egy hangerő szabályozó is. A mókikra.

Ez az iromány most olyan nemkertezős mókinapló lett.





Megjegyzések

Orsi üzenete…
Nagyon jó ez a nem kertezős mókinapló. Ahogy nézlek benneteket, így is tevékeny és gyönyörű a nyár ☺️🤗
kovtama üzenete…
Mi is szeretünk otthon lenni. :) A gyerkőcök meg szépek. És nőnek.:)
mancoka kertje üzenete…
Ettől lett olyan élvezetes, hogy nem csak kertezős! Olyan jó látni, hogyan cseperednek fel a mókik! Lassan már nem is mókik.
Nem unatkoztok így sem, hogy nem utaztok el hosszabb időre. Igazán mozgalmasak, élménydúsak a napjaitok! Jó pihenést, feltöltődést meg természetesen kertezést is a nyár hátralévő részében! Használjátok ki, mert úgy elszalad ez a nyár is!
Holdgyöngy üzenete…
Mindig szeretem a mókis és kísérőik fotóit. Kísérők ahogy érzékelem erősen változnak, jönnek és mennek. Aztán azon törtem a fejem, hogy alegkisebb móki ki lehet, mert nagyon utolérte a többieket. Öröm velük az élet. Látszik a fotókon.
Névtelen üzenete…
Remélem jól telt a nyár, és minden rendben.