Azért vannak kivételek

Ma olyan hirtelen szakadt le az ég, hogy a konyhaajtóban hagyott sáros cipőkkel, papucsokkal együtt a rajtuk szundító cicákat is behajigáltam a konyhába. Itt várták meg a felhőszakadás végét. Ennyi víz egész nyárra elég lett volna. De legalább dolgozhattam kétszer, Peti meg pocsolyázhatott. A macskák meg kicsit összezavarodtak. Most lehet vagy nem lehet a házban lenni?



Megjegyzések

Otthon Művek üzenete…
Jaj, jaj, nálunk is így kezdődött a Sanyival! Esett az eső.
Még a kutyátlan időkben én annyira tudtam, hogy következetesnek kell lenni, és mindenki tudja, hol a helye, hogy még!
Persze gyerek nélkül még azt is tudtam, hogy csak elhatározás kérdése, és a csemeték jólneveltek és szófogadók lesznek.
Aztán jött a gyakorlat....
Semmi sem úgy van!
És persze hogy imádom a neveletlen kölkeimet, meg a folyton bent ténfergő kutyámat!
csakBea üzenete…
Az én kutyáim "soha, semmilyen körülmények között Nem jöhetnek a megvetett ágyba" https://picasaweb.google.com/metikus/KedvencKepeim#5326454722595153218
Holdgyöngy üzenete…
Tudod, az én Miskám szobamacska, de nem akartam, hogy velem aludjon. Este szobaajtó lezár, macska a fürdőben alszik... mindaddig, amíg rá nem jött, hogy lehet ajtót nyitni.Kb. 7-8 hónapos lehetett. Azóta bioágytakaróm, biopárnám, bio ébresztőórám van, szóval mindenem bio....
Monika üzenete…
Annyira élvezetesen fogalmazod meg a legegyszerűbb dolgot is, mint egy film, lepergett lelki szemeim előtt a bedobálás.:)))))
Úgy látom,hogy a cicák nem zavarodtak meg, hamar átálltak a benti létre.:)

Néhány bejegyzéssel korábban ezt írtad:"azt hiszem ,né is macska vagyok.."----rájöttem,hogy én teljesen!:)
Juhmeli üzenete…
Hát próbálom kint tartani őket, Kaci is a mászós-mindentmegkóstolós időszakban van. Elég most Petit szobatisztaságra szoktatni, nem kellenek a "cicameglepetések". Feri is kifutna a világból, ha macska lenne a házban. Szerintem elég neki, ahogy ő mondja rám, a világ legmacskább macskájával együtt élni.:)
debsgarden üzenete…
With our very hot weather here in the southeast USA, I am grateful for any rain that helps keep my plants alive. Your cats seem to know the best way to spend a rainy day!

Thank you for stopping by and commenting on my blog. I appreciate your kind comment. I hope your crepe myrtle tree grows well. These beautiful trees are very prevelent here and contribute a lot of color to our deep green summer.