PANDA

Nem állunk jól macskaügyben. Egy évnél tovább egyet sem sikerült megtartanunk. Panda az első szobacicánk volt. Egérfogásból értékelhetetlen, de minden másban kiváló. Szöcske- és lepkefogásban. Kosárfoglalásban. A szent macskafilozófia rendíthetetlen gyakorlásában. Láb alá futásban és gazdafelborításban. Szelídségben. Bújásban és dorombolásban. Lakásban láthatatlanná válásban. Finnyáskodásban. Épp ezért érthetetlen, hogy mi fenére támadt oly nagy gusztusa, ami az életébe került. Nem patkányméreg, mert arra lett volna ellenanyag. És különben is, minek enne dögöt, mikor itthon a frissen főttből kap a száraz mellett. Három napi küzdelem után kiderült, hogy leállt a veséje és menthetetlen. Megyek bőgni. És verbénát ültetni a helyére.

2014-2015

Megjegyzések

Edina üzenete…
:( :( sajnálom
balu28 üzenete…
Jaj, Meli, nagyon sajnálom....
Mi tavasszal vesztettük el a leg-leg-leg.... cicánkat. Három napig sírtam utána.
Fernel üzenete…
Ajajaj, nagy szomorúság... Mint az én Dömim, úgy ment el a Pandátok... Vigasztalódást nektek, kicsiknek, nagyoknak! Együtt érzek veletek.
BoGyo üzenete…
Nagyon-nagyon sajnálom:"""((
Andrea üzenete…
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Dominika üzenete…
Nagyon sajnálom, Meli.
Holdgyöngy üzenete…
Ismerős helyzet, együtt érzek veletek.Ennél már csak az a rosszabb, ha csak "úgy" tűnik el, várod, és várod, s már nem csak csavargásból nem jön, hanem soha többet nem jön meg. Szegény gyerekek.
csipike üzenete…
Jaj ne már.... nagyon sajnálom :-(
Lehet hogy már az étvágytalansága előjel volt, írtad a múltkor hogy fényevő. Nem biztos hogy mérgezés.
Tudom hogy nem vigasztal, de szép boldog örömmel teli élete volt és szerető családja, még ha csak rövidke időre is.
A nevemben, tegyél rá egy körtét légy szíves, hogy odaát is pofozhassa. Nagy nagy ölelés neked, veled érzek, hiányozni fog a blogról Panda!
Juhmeli üzenete…
Köszönjük az együttérzést. Még nagyon furcsa, hogy nincs már velünk és mikor felébredek és kinézek a fetrengőre, nem végzi ott a reggeli áhitatát, sőt egyedül kell teregetnem is, pedig az mindig kétszemélyes program volt, de majd elmúlik ez is, mint minden.
csakBea üzenete…
Ó, jaj! Nagyon sajnálom! Szegény cica, és szegény Bálint, szegény ti :((((((
Juhmeli üzenete…
Bea, Petike emlegeti sokat, ő nagyon szerette, és hetek óta az ő kis önkéntes feladata volt a szárazkaja kiosztása is. Biztos nem maradunk cica nélkül, már csak a gyerekek, az egerek és jómagam miatt sem. Kell négylábú kertész is a kertbe.
Piszke a Birtokról üzenete…
:( bár ne tudnám átérezni.
szerencsére a tapasztalat azt mutatja, hogy az új cica tényleg segít, hogy ne annyira hiányozzon a korábbi
Juhmeli üzenete…
Piszke, még dolgozik bennünk a napi rutin, ezért sokszor hiányoljuk, finom falatoknál, kerti sétáknál, teregetésnél, ajtó bezáráskor...

Bár ne tudnátok...
Mesi üzenete…
Nagyon sajnálom. A mi Szamócánk is eltűnt, a múlt hét szombaton nem jött elő. Egy darabig még vártuk, de már hiába. Szeretném azt hinni, hogy valakinek megtetszett, és elvitte... De hiányzik.
Juhmeli üzenete…
Mesi, nagyon sajnálom szamócát, kívánom hogy előkerüljön.